Liptauer timisorean

May 7, 2014 - Aperitive/Garnituri



Ingrediente
  • 1 kg branza telemea de oi
  • 2 gr chimen
  • 2 gr boia de ardei dulce
  • 1 gr piper macinat
  • 50 gr salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Branza se spala si se rade. Chimenul se macina. Salata verde se curata de cotor, se indeparteaza frunzele depreciate si se spala fiecare frunza in mai multe ape.

Tehnica prepararii

Branza se amesteca cu piper, boia si chimen si se obtine o pasta omogena.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, montat pe frunze de salata verde. Se serveste rece. Se poate folosi si la prepararea sandvisurilor.

  • o portie: 100 gr
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri