Macaroane cu unt

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 400 g macaroane
  • 100 g unt
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Macaroanele se rup, se fierb in apa clocotita cu sare, se adauga apa rece, se racesc 15 minute si se trec sub jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Macaroanele se adauga peste untul infierbantat si se amesteca. Se mentin la cald.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe farfurie calda si se serveste garnitura la diferite preparate din carne de pasare sau vita. Se serveste cald.

  • O portie: 130 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri