Mamaliga cu branza de vaci si unt

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri





Ingrediente
  • 2 kg mamaliga pripita
  • 1 kg branza de vaci
  • 200 g unt
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Malaiul se cerne, Se prepara mamaliga pripita din malai extra, folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Mamaliga obtinuta se portioneaza, cu ajutorul unui polonic. Deasupra se adauga branza de vaci cu unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 320 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri