Mamaliga cu unt si branza

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri



Ingrediente
  • 2 kg mamaliga fiarta (romaneasca)
  • 200 g unt
  • 500 g branza telemea de vaca
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Branza se spala si se rade fin. Se prepara mamaliga fiarta (romaneasca), din malai extra, folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Mamaliga obtinuta se portioneaza, cu ajutorul unui polonic. Deasupra se adauga branza telemea si unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 270 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri