Mamaliguta pripita din malai extra

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 600 g malai extra
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Malaiul se cerne.

Tehnica prepararii

Intr-un vas cu 2,5 l apa si sare se presara putin malai. Când apa clocoteste, se adauga treptat malaiul sub forma de ploaie, amestecand continuu cu telul pana se ingroasa. Fierberea dureaza circa 15 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe farfurie, portionat. Se serveste cald, la diferite preparate culinare.

  • O portie: 200 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri