Mazare sote

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 900 g mazare verde conserva
  • 20 g zahar
  • 80 g unt
  • 50 g marar verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Mazarea verde conserva se scurge de lichid, se spala. Mararul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Mazarea se inabusa in 80 g unt cu 100 ml apa, impreuna cu zahar si sare. Se adauga jumatate din cantitatea de marar verde.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu marar verde deasupra. Se serveste cald, ca garnitura la diferite preparate.

  • O portie: 90 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri