Melci aperitiv

Jun 11, 2011 - Aperitive/Garnituri

Pot fi consumati la micul dejun sau cina.

Ingrediente
  • 1 pachet foietaj
  • suc de rosii
  • 2-300 g. cascaval
  • 1 borcan rosii uscate
  • 200 g. masline fara samburi
  • 1 ou
  • 1 legatura de patrunjel
  • Portii: -
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se pregatesc ingredientele: cascavalul ras, maslinele, sucul de rosii, rosiile uscate, patrunjelul tocat si oul batut.

Aluatul se pune pe planseta si se adauga in ordine:

- sucul de rosii se intinde pe toata suprafata

-cascavalul ras

-maslinele fara samburi

-rosiile uscate se aseaza in 2 siruri la distanta de 15 cm.

-peste toate se presara patrunjel din abundenta

Se ruleaza aluatul, se portioneaza in felii de 1,5 cm.grosime si se pun in tava.

Tava se unge si se tapeteaza cu hartie de copt in prealabil.

Melcii se ung cu ou si se dau la cuptor. Se scot cand sunt usor rumeniti.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri