Mic dejun cald

Aug 21, 2013 - Aperitive/Garnituri

Nu am avut paine pentru micul dejun si m-am gandit la ceva cald si bun.

Ingrediente
  • 1 ou
  • 1 lingura faina neagra
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 felii muschi afumat
  • 50 g. cascaval Delaco
  • ardei gras rosu pentr ornat
  • 1 lingurita ulei pentru uns forna
  • Portii: 1
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Intr-un castron se amesteca oul,faina,sarea,praful de copt si uleiul.

Forma din ceramica se unge cu putin ulei.

Intreaga compozitie se toarna in forma,iar deasupra se pun muschiul de porc taiat felii subtiri si cascavalul ras.

Se orneaza cu 3 felii de ardei si se da la cuptorul preincalzit la 170 grade pentru 20 de minute.

L-am servit alaturi de un pahar cu lapte batut.

  • Se poate orna cu rondele de ceapa si rosii.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri