Morcovi sote

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1,4 kg morcovi
  • 100 g unt
  • 25 g zahar
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Morcovii se curata, se spala cu apa rece si se taie felii sau bastonase.

Tehnica prepararii

Morcovii se inabusa in 100 g unt cu 100 ml apa, apoi se adauga sare si zahar.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri