Ochiuri cu cascaval la capac

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 400 g cascaval
  • 150 g ulei
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se taie cuburi mici.

Tehnica prepararii

Uleiul se infierbinta in capac, se adauga cascaval, deasupra se sparg ouale, se sareaza si se introduc in cuptor circa 10 minute.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta la capac. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 110 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri