Ochiuri cu costita la capac

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 500 g costita afumata
  • 100 g untura
  • 1 kg oua
  • 1 g piper boabe
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Costita se taie fasii subtiri.

Tehnica prepararii

Costita (cate 50 g la o portie), se frige pe ambele parti intr-un capac uns cu untura. Se adauga ouale peste feliile de costita, se presara sare si se pregatesc ochiuri.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta la capac. cu boabe de piper pe fiecare ou ochi. Se serveste fierbinte.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri