Ochiuri cu parizer la capac

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 300 g parizer
  • 150 g untura
  • 5 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Parizerul sc curata de membrana si se taie fasii subtiri.

Tehnica prepararii

Parizerul (cate 30 g la o portie) se prajeste intr-un capac cu untura. Deasupra se adauga oua, se presara sare si se pregatesc ochiuri.

Prezentarea si servirea

Preparatul sc prezinta la capac. Se serveste fierbinte.

  • O portie: oua 80 g, parizer 25 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri