Ochiuri cu smantana

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 100 g unt
  • 200 g smantana
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Intr-o tigaie speciala (adancituri) se prepara ochiurile in unt fierbinte si se adauga sare.

Prezentarea si servirea

Ochiurile se prezinta pe farfurie sau in ceasca. Se servesc calde cu smantana deasupra.

  • O portie: oua (2 buc) 80 g, smantana 20 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri