Ochiuri cu sunca la capac

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 250 g sunca presata
  • 100 g untura sau ulei
  • 15 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Sunca se taie fasii subtiri (julien).

Tehnica prepararii

Untura se topeste in capace, se adauga fasii de sunca, oua si sare si se prepara ochiuri.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta la capac. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri