Ochiuri romanesti

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 25 ml otet 9 grade
  • 25 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Ouale se sparg, unul cite unul, sc introduc pe rand intr-un vas cu apa clocotita cu sare si otet. Se fierb 5 minute, se scot cu ajutorul unei palete, se scurg si se asaza pe platou fierbinte.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 80 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri