Omleta cu branza

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 100 g ulei
  • 400 g branza telemea de vaca
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, si se trec printr-un jet de apa rece. Branza se spala si se rade.

Tehnica prepararii

Ouale (cite doua la o portie) se bat, se amesteca cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri