Omleta cu sunca

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 50 g ulei
  • 200 g sunca presata
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Sunca presata se taie cuburi sau fisii subtiri (julien).

Tehnica prepararii

Ouale (cate 2 la o portie) se sparg intr-un vas, se adauga sare si se bat. Sunca taiata se prajeste in ulei, se adauga ouale. Se rumeneste pe ambele parti si se ruleaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 110 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri