Omleta cu verdeata

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 100 g ulei
  • 200 g patrunjel verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.

Tehnica prepararii

Ouale (cate doua la portie) se sparg, se adauga sare si patrunjel verde, se bat cu telul si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omlete obtinuta se ruleaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 105 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri