Omleta

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg oua
  • 100 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Ouale (cite doua la o portie) se sparg, se bat cu sare, se adauga in ulei si se rumenesc pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se serveste pe platou sau farfurie. Se serveste fierbinte.

  • O portie: 80 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri