Oua a la rus

Jun 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1,5 kg salata a la rus *)
  • 250 g oua
  • 350 g maioneza *)
  • 25 g patrunjel verde
  • 50 g gogosari in otet
  • *) se preiau retetele respective
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Gogosarii se curata, se spala, se taie in diferite forme pentru decor. Patrunjelul verde se curata, se spala si se aleg frunzele pentru decor.

Tehnica prepararii

Salata à la rus se portioneaza si se aranjeaza pe platou sau farfurioare. Pe fiecare portie se asaza câte o jumatate de ou. Se orneaza cu maioneza cu un pos prevazut cu sprit si cu decor din frunze de patrunjel si gogosari.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau portionat in caserole.

  • Gramaj produs finit: 2 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri