Oua a la rus in aspic

Jun 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 500 g salata a la rus *)
  • 250 g oua
  • 250 g aspic *)
  • 200 g maioneza *)
  • 20 g patrunjel verde
  • 15 g gogosari rosii
  • *) se preiau retetele respective
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb de consistenta tare, se curata de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Patrunjelul verde se curata si se spala. Gogosarii rosii se curata, se spala si se taie diferite forme pentru decor. Aspicul se topeste in baie de apa fierbinte.

Tehnica prepararii

Salata à la rus se monteaza pe platou, se orneaza cu maioneza marginile salatei, deasupra se asaza jumatati de ou, se executa un decor din frunze de patrunjel verde si gogosari rosii. Se innapeaza cu aspic.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie.

  • Gramaj produs finit: 1,1 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri