Oua "Cazino"

May 9, 2014 - Aperitive/Garnituri




Ingrediente
  • 500 gr oua
  • 50 gr mustar
  • 30 gr unt
  • 50 gr maioneza
  • 100 gr salata verde
  • 1 kg salata franceza
  • 40 gr patrunjel verde
  • 1 gr piper macinat
  • 30 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie jumatati in lungime. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape. Se prepara maioneza si salata franceza folosind retetele respective.

Tehnica prepararii

Galbenusurile se amesteca cu unt, piper, sare, mustar si patrunjel verde, pana se formeaza o pasta omogena. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Pe platou se monteaza salata franceza, deasupra oua umplute si se orneaza cu maioneza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: oua 50 gr, salata 100gr
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri