Oua cu maioneza

May 9, 2014 - Aperitive/Garnituri




Ingrediente
  • 250 gr oua
  • 200 gr maioneza
  • 20 gr patrunjel verde
  • 50 gr salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua, pe lungime. Patrunjelul verde se curata si se spala. Salata verde se curata si se spala, fiecare frunza, cu multa apa rece.

Tehnica prepararii

Jumatatile de ou se asaza pe platou si se orneaza cu maioneza, cu ajutorul unui pos prevazut cu sprit. Deasupra se executa un decor din frunze de patrunjel verde.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri