Oua cu rosii si ceapa verde

May 9, 2014 - Aperitive/Garnituri




Ingrediente
  • 500 gr oua
  • 400 gr smantana
  • 100 gr mustar
  • 200 gr ceapa verde
  • 400 gr rosii
  • 30 gr patrunjel
  • 20 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua, pe lungime. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele. Patrunjelul verde se curata si se spala.Rosiile se spala si se taie felii.

Tehnica prepararii

Jumatatile de ou se asaza pe platou. Smantana se amesteca cu mustar, ceapa verde si sare. Sosul obtinut se toarna peste oua.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou, cu decor din felii de rosii si patrunjel verde deasupra. Se serveste rece.

  • O portie: 130 gr
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri