Oua cu sos tartar

May 9, 2014 - Aperitive/Garnituri




Ingrediente
  • 500 gr oua
  • 400 gr sos tartat
  • 100 gr gogosari in otet
  • 50 gr patrunjel verde
  • 100 gr salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie pe jumatate, in lungime. Patrunjelul verde se curata si se spala. Gogosarii se curata, se spala si se taie in diverse forme pentru decor. Salata verde se curata si se spala, fiecare frunza, cu multa apa rece. Sosul tartar se prepara, folosindu-se reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Jumatatile de ou se asaza pe platou. Sosul tartar se adauga peste jumatatile de ou si se executa un decor din frunze de patrunjel verde si gogosari.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri