Oua moi in tarte gratinate

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 20 buc tarte pentru umplut
  • 800 g sos alb
  • 100 g cascaval
  • 1 kg oua
  • 1 g piper macinat
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale sc spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece, se fierb de consistenta moale, se racesc si se curata de coaja. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Se prepara tartele si sosul alb, folosind retetele respective.

Tehnica prepararii

Cojile de tarte sc aranjeaza pe tava. in fiecare tarta se asaza cate un ou, peste care se toarna sos alb amestecat cu piper, deasupra se adauga cascaval si se gratineaza circa 10 minute la cuptor.

Prezentarea si servirea

Tartele se prezinta pe platou sau farfurie. Se servesc fierbinti.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri