Oua umplute cu pasta din branza

May 9, 2014 - Aperitive/Garnituri





Ingrediente
  • 500 gr oua
  • 100 gr ceapa verde
  • 100 gr pasta de branza
  • 10 gr mustar
  • 50 gr salata verde
  • 50 gr rosii proaspete
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie pe jumatate in lungime si se separa galbenusurile de albusuri. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Salata se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape. Se prepara pasta de branza, folosind reteta respectiva. Rosia se curata, se spala si se taie in diverse forme, pentru decor.

Tehnica prepararii

Galbenusurile de ou se amesteca cu pasta de branza, ceapa verde si mustar. Cu compozitia obtinuta se umplu jumatatile de ou, cu ajutorul unui pos (prevazut cu sprit cu zimti mari).

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou cu decor din frunze de salata verde si rosii. Se serveste rece.

  • O portie 60 gr
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri