Oua umplute cu pateu de ficat

May 9, 2014 - Aperitive/Garnituri



Ingrediente
  • 500 gr oua
  • 350 gr pateu din ficat
  • 200 gr salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie jumatati in lungime. Se prepara pateul de ficat, folosind reteta respectiva.Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape.

Tehnica prepararii

Galbenusurile se trec prin razatoarea fina, se amesteca cu pateu de ficat, se introduc intr-un pos cu sprit si se umplu jumatatile de oua.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri