Pai parmezan

May 6, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1,350 kg foietaj crud
  • 100 gr cascaval
  • 50 gr oua
  • 20 gr faina
  • 5 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se sparg intr-o farfurie si se bat pentru omogenizare.

Tehnica prepararii

Foietajul se intinde in foaie groasa de 1 cm, folosind faina. Se asaza pe tava stropita cu apa. Se unge cu ou, se taie in bucati lungi de 8 cm si late de 3 cm. Se presara deasupra sare si cascaval ras. Se coace la cuptor, cu foc iute la inceput, apoi moderat.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe farfurie. Se servesc cate doua bucati la o portie, la supe, consome s.a.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri