Parizer pane

May 14, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1 kg parizer
  • 150 g oua
  • 200 g pesmet
  • 80 g faina
  • 100 g untura sau ulei
  • 5 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Parizerul se curata de membrana si se taie felii. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece si se bat. Pesmetul si faina se cern.

Tehnica prepararii

Feliile de parizer se trec prin faina, ou batut si pesmet si se rumenesc in untura sau ulei, pe ambele parti.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • o portie: 120 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri