Pasta din branza "Fagaras"

May 6, 2014 - Aperitive/Garnituri





Ingrediente
  • 600 gr branza proaspata de vaci
  • 150 gr branza telemea de oi
  • 150 gr unt
  • 100 gr smantana
  • 5 gr boia de ardei dulce
  • 50 gr salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Branza telemea de oi se spala si impreuna cu branza proaspata de vaci se trec printr-o sita fina. Untul se alifiaza (se amesteca pana devine cremos). Salata se curata de cotor, se indeparteaza frunzele depreciate si se spala fiecare frunza in mai multe ape reci.

Tehnica prepararii

Branza se amesteca cu unt, smantana si boia pana se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se monteaza pe foi de salata verde.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece. Se poate folosi si la prepararea sandvisurilor.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri