Pasta din branza si cascaval

May 6, 2014 - Aperitive/Garnituri




Ingrediente
  • 450 gr branza telemea de oi
  • 500 gr cascaval
  • 300 gr unt
  • 10 gr boia de ardei dulce
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cascavalul se curata de coaja si se rade. Branza se spala si se rade. Untul se bate cu telul pana se alifiaza (devine omogen).

Tehnica prepararii

Branza si cascavalul se amesteca cu boia si unt si se obtine o pasta omogena. Pasta se asaza pe hartie pergament sau celofan.Se ruleaza strans si se pastreaza la rece.

Prezentarea si servirea

Preparatul se foloseste la umplerea rulourilor si la prepararea sandvisurilor.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri