Pasta din carne de porc

May 6, 2014 - Aperitive/Garnituri


Ingrediente
  • 650 gr carne de porc calitatea I
  • 50 gr ulei
  • 50 gr castraveti murati
  • 2 frunze de dafin
  • 25 gr mustar
  • 75 gr smantana
  • 50 gr ceapa
  • 50 gr gogosari rosii in otet
  • 50 gr margarina
  • 1 gr piper macinat
  • 20 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea de porc se spala, se taie in bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Castravetii murati se spala si se taie rondele. Gogosarii se spala, se taie bucati si se scot semintele.

Tehnica prepararii

Bucatile de carne si ceapa se inabusa in ulei si 100 ml apa, se adauga foi de dafin si se continua inabusirea. Carnea si ceapa se toaca prin masina cu sita deasa, de 2-3 ori. La pasta de carne se adauga smantana, margarina, sare, piper si mustar. Compozitia obtinuta se bate cu telul pentru omogenizare.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, montat cu ajutorul unui pos sau sprit. Se serveste rece, cu decor din felii de gogosari si castraveti murati. Se poate folosi la prepararea sandvisurilor.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri