Pasta din cartofi, oua fierte si maioneza

Jun 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 3 kg cartofi
  • 300 g oua
  • 250 g ceapa
  • 2 g boia de ardei
  • 500 g maioneza
  • 100 g masline
  • 50 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se fierb in coaja in apa cu sare, se racesc, se curata de coaja si se rad fin. Ceapa se spala, se curata si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata de coaja si se taie marunt. Maslinele se tin in apa rece.

Tehnica prepararii

Cartofii se amesteca cu oua, ceapa, boia de ardei, maioneza si sare.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau portionat in caserole, cu decor de masline.

  • Gramaj produs finit: 3 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri