Pateute de Craciun

Nov 26, 2009 - Aperitive/Garnituri

Stelute, inimioare, braduti ... va puteti juca preparind delicioase pateute din foietaj si diverse umpluturi pentru un desert aratos de Craciun

Ingrediente
  • un pachet foietaj
  • 2 ciuperci
  • 1 ceapa potrivita
  • putin marar(cateva fire)
  • 50 g. cascaval
  • 50 g. sunca presata
  • sare , piper
  • Portii: 30
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, se caleste putin, pana devine sticloasa, se adauga ciupercile taiate marunt, sare, piper, marar si se lasa 5-10 minute la inabusit.

Cascavalul si sunca se taie fasii.

Se intinde aluatul, se decupeaza figurinele pe care le doresti, se pun ciupercile , cascavalul si sunca.

Se introduc in cuptorul incuns la foc potrivit.

  • La fiecare figurina se pune o parte jos pe care se pune umplutura si alta deasupra.
  • Stelutele sunt cu ciuperci, inimioarele cu sunca si cascaval, florile cu ciuperci si sunca.
  • Daca aveti rabdare puteti sa taiati foietajul in diferite forme
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri