Perisoare cu verdeturi

Jun 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 300 g carne de vita calitatea I
  • 300 g carne de porc calitatea I
  • 150 g ceapa
  • 250 g paine alba
  • 100 g oua
  • 100 g patrunjel verde
  • 100 g marar verde
  • 25 g ulei
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala, se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii. Painea alba se inmoaie in apa si se stoarce bine. Patrunjelul si mararul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece.

Tehnica prepararii

Ceapa se inabusa in ulei, se lasa sa se raceasca, se toaca impreuna cu bucatile de carne si paine cu masina, se adauga oua, sare si jumatate din cantitatea de marar si patrunjel verde. Se amesteca pentru omogenizare. Din compozitie se formeaza perisoare rotunde, se trec prin restul de marar si patrunjel verde.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau portionat in caserole.

  • Gramaj produs finit: 1,2 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri