Pilaf

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 350 g orez
  • 1 kg supa de oase
  • 75 g ulei
  • 150 g ceapa
  • 1 g piper macinat
  • 50 g patrunjel verde
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati si se spala in mai multe ape. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Se prepara supa de oase folosind reteta respectiva.

Tehnica prepararii

Ceapa si orezul se inabusa in ulei, se adauga supa, piper, sare, jumatate din cantitatea de patrunjel verde si se fierb la cuptor circa 20 minute, in vas acoperit.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu patrunjel verde deasupra. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri