Pireu din cartofi

Jun 8, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 1,5 kg cartofi
  • 200 ml lapte
  • 30 g margarina
  • 20 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se taie sferturi. Laptele se fierbe.

Tehnica prepararii

Cartofii se fierb in apa cu sare. Cand sunt fierti se scurg de apa si se paseaza. Se adauga lapte, margarina si se amesteca bine, pana se omogenizeaza.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, ca garnitura la diferite preparate. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri