Piure de broccoli

Oct 17, 2009 - Aperitive/Garnituri

O garnitura sanatoasa

Ingrediente
  • 750 gr broccoli
  • 1,5 litri de apa
  • 1,5 lingurite de sare
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Se desface broccoli in buchetele si se indeparteaza partile tari si cele ingalbenite. Se fierbe broccoli circa 20-25 de minute. Se scurge, apoi se face piure adaugindu-se 2 linguri din apa in care a fier.

Citeste si tehnici de fierbere

  • pentru a intari piurel de broccoli, puneti la fiert si 1-2 cartofi impreuna cu broccoli, apoi amestecati-le
  • pentru un gust mai bun, zdrobiti 1-2 catei de usturoi in apa in care fierbe broccoli
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri