Rulada cu branza

May 24, 2009 - Aperitive/Garnituri

Este un aperitiv foarte usor de facut

Ingrediente
  • 1blat de rulada
  • 250g. branza dulce
  • 250 g branza de vaca
  • o legatura de marar
  • o legatura de ceapa verde
  • Blatul de rulada:
  • 3 oua.
  • 3linguri de faina,
  • 3 linguri de ulei.
  • Portii: 12
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri.

Se bat albusurile bine, se adauga galbenusurile, faina,uleiul.

Se unge dosul tavii,se pune hartie de copt,care se unge si ea

Se pune aluatul de rulada cat mai uniform si se baga in cuptorul incins.

Blatul este copt candse rumeneste usor.

In prealabil se umezeste un prosop,iar cand blatul este copt se pune pe prosopul umed cu fata in jos.

Se intinde repede pasta de branza si se ruleaza cu ajutorul prosopului.

Se ia de pe prosop si se pune pe o folie si se pastreaza in frigider.

Crema de branza: se amesteca bine branza dulce,branza sarata,ceapa,mararul.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri