Rulada de pui cu cascaval

Apr 5, 2015 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 500 g piept de pui
  • 4 oua
  • 4 fire de ceapa verde
  • 250 g cascaval Delaco
  • frunze de busuioc
  • sare
  • piper
  • chili
  • busuioc
  • salvie
  • vin alb demisec
  • ulei de masline
  • Portii: 4
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Am aranjat feliile de piept de pui una langa alta, suprapunand cam de 2 cm, pentru a obtine o foaie de rulada.

Am tocat ceapa verde si am pus-o in tigaie in putin ulei incins, am amestecat de cateva ori, dupa care am adaugat ouale batute. Omleta obtinuta am pus-o peste carnea de pui.

Am ras cascaval si am presarat din belsug peste omleta, am adaugat busuioc verde tocat marunt, dupa care am condimentat cu sare si piper.

Am rulat cu grija, pentru a nu rupe fasiile de carne si am legat rulada cu sfoara.

Rulada astfel pregatita am asezat-o intr-o tava de Yena de chec cu hartie de copt udata si stoarsa foarte bine.

Pe deasupra am adaugat condimente: sare, piper, chili, busuioc uscat si salvie, am stropit cu ulei de masline si putin vin alb.

Rulada am pus-o in cuptorul incins la 180 grade 45 minute. Daca vi se pare ca nu e suficient de bine facuta, continuati coacerea. Aveti grija ca, din cand in cand, sa o stropiti cu sosul din tava.

Am ras 50 g cascaval, l-am presarat peste rulada si am pus-o din nou la cuptor, pana s-a rumenit usor.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri