Rulada de pui

Jul 13, 2009 - Aperitive/Garnituri

Un aperitiv pentru toata ziua, dar si pentru zile festive.

Ingrediente
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ou iert
  • 1 ardei gras rosu
  • 1\2 cutie de ciuperci
  • sare, piper, verdeata dupa preferinta
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se face un aluat de clatite din: 2ouă, 1 cană de făină, 200 ml. lapte, 100 ml. apa, sare, 100 ml. ulei. Se amestecă toate ingredientele, se lasă 15 min. sa se odihnească si se fac apoi clatitele. Atentie! Clătitele să fie mai groase.

Umplutura

Se taie pieptul de pui în cubulete mici. Ceapa se taie mărunt si se căleşte puţin ,se pun si ciupercile tăiate mărunt. Se amestecă pieptul de pui, ceapa, ciupercile, oul tăiat cubulete, ardeiul rosu tăiat cubuleţe, sare, piper, verdeaţă.

Se pune umplutura pe foia de clătită, se rulează si se pun la copt circa 20 min.

  • Se pot servi ca aperitiv sau ca fel principal cu un sote de legume.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri