Rulada din legume si carne de vita

Jun 13, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 800 g carne de vita calitatea I
  • 500 g cartofi
  • 100 g oua
  • 100 g patrunjel verde
  • 50 g pesmet
  • 400 g ceapa
  • 100 g ulei
  • 1 g piper macinat
  • 30 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 90 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Carnea se spala si se taie bucati mici. Cartofii se spala, se fierb in coaja, se curata de coaja. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Pesmetul se cerne.

Tehnica prepararii

Ceapa se inabusa in ulei 50 g ulei cu 50 ml apa, se raceste, se toaca cu masina impreuna cu carnea si cartofii. Se adauga patrunjelul verde, sare, piper, un ou. Se amesteca bine, se ruleaza si se asaza intr-o tava unsa cu ulei (50 g) si tapetata cu pesmet. Se unge rulada cu un ou batut si se frige la cuptor, circa 40 minute.

Prezentarea

Preparatul se prezinta pe platou sau portionat in caserole.

  • Gramaj produs finit: 1 kg
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri