Rulou cu crenvusti

May 14, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 750 g crenvusti
  • 700 g foietaj crud
  • 50 g oua
  • 30 g ulei
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece. Crenvustii se cresteaza.

Tehnica prepararii

Crenvurstii se prajesc 10 minute la cuptor, in ulei si se lasa sa se raceasca. Foietajul se intinde in foaie de grosime de 3—5 mm, se taie in fasii lungi de 20—25 cm si late de 2—3 cm. In aceste fasii se ruleaza crenvurstii, se aseaza in tava in care s-au prajit, se ung cu ou deasupra si se coc la cuptor, la foc iute la inceput, apoi la foc moderat.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri