Rulou cu pasta din sunca

May 9, 2014 - Aperitive/Garnituri


Ingrediente
  • 10 buc rulouri din foietaj
  • 80 gr sunca presata
  • 75 gr unt
  • 70 gr smantana
  • putin piper macinat
  • 5 gr sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Sunca se taie in bucati si se toaca cu masina cu sita rara. Untul se omogenizeaza.

Tehnica prepararii

Sunca tocata se amesteca cu unt si smantana, se adauga sare si piper, amestecand continuu, pana se omogenizeaza. Cu compozitia formata se umplu rulourile.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri