Rulou din parizer cu branza

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri



Ingrediente
  • 300 g parizer
  • 700 g branza telemea de oi
  • 150 g unt
  • 2 g boia de ardei dulce
  • 2 g chimen
  • 100 g oua
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Parizerul se curata de membrana si se taie felii subtiri. Branza se spala, se scurge de apa, se rade fin si se amesteca cu unt ( 125 g), boia si chimen. Ouale se spala, se dezinfecteaza, se trec prin jet de apa rece, se fierb pana ajung de consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie felii. Se omogenizeaza 25 g unt.

Tehnica prepararii

Pe fiecare felie de parizer se asaza pasta de branza, cu ajutorul unui pos cu dui si se ruleaza. Rulourile se prind cu scobitori si se orneaza cu feliile de ou fiert si filigram de unt.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste rece.

  • O portie: 110 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri