Rulou din sunca cu salata a la rus in aspic

May 13, 2014 - Aperitive/Garnituri



Ingrediente
  • 200 g sunca presata
  • 700 g salata a la rus
  • 225 g aspic
  • 50 g patrunjel verde
  • 100 g maioneza
  • 50 g gogosari rosii in otet
  • 50 g salata verde
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Sunca presata se taie în 10 felii subtiri. Patrunjelul verde se curata, se spala. Gogosarii se spala, se curata si se taie în diferite forme. Salata verde se curata, se spala in mai multe ape reci fiecare frunza. Salata a la rus, aspicul si maioneza se prepara, folosind retetele respective. Aspicul se topeste în baie de apa fierbinte.

Tehnica prepararii

Pe feliile de sunca se asaza salata a la rus si se ruleaza. Capetele ruloului se acopera cu maioneza. Se asaza ruloul umplut pe platou si se executa un decor din frunze de patrunjel verde si gogosari. Se înnapeaza in aspic si se introduce la frigider.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din frunze de salata verde. Se serveste rece.

  • O portie: 115 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri