Salata de fasole verde

Jun 4, 2009 - Aperitive/Garnituri

Rapida si usor de pregatit.

Ingrediente
  • 500g. fasole verde(fideluta sau grasa)
  • o capatana de usturoi
  • o legatura de marar
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust
  • zeama de lamaie sau otet de mere dupa gust
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: sub 30 minute
mod de preparare

Se curata fasolea, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Fasolea este fiarta cand devine sticloasa si intra furculita usor in ea.

Pina se fierbe fasolea se curata usturoiul, se piseaza,se freaca bine cu ulei si zeama de lamaie.

Se taie mararul foarte marunt .

Se amesteca toate ingredientele se lasa cateva minute ca sa se patrunda bine fasoalea cu usturoiul si mararul.

citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri