Sufleu de vinete

Jul 29, 2010 - Aperitive/Garnituri

Aveam o vanata si nu stiam ce sa fac cu ea...si iata ce a iesit !

Ingrediente
  • 1 vanata coapta
  • 2 oua
  • 250 gr branza de vaci
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura de marar sau patrunjel,dupa preferinte
  • Portii: 3
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Se coace vanata si se curata.

Ceapa se toaca marunt.

Se pun toate ingredientele in vasul de mixer si se amesteca.

Se toarna intr-un vas de ceramica,uns si tapetat cu faina.

Se da la cuptorul incins pentru 20 de minute.

Se lasa sa se raceasca in vas apoi se rastoarna,punandu-se farfuria deasupra vasului si se intoarce.

  • Se poate pune si intr-o tava de chec.
  • se serveste cald sau rece.
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri