Tartine calde cu oua ochiuri si sardele

May 14, 2014 - Aperitive/Garnituri

Ingrediente
  • 300 g paine alba
  • 500 g oua
  • 100 g ulei
  • 120 g sardele
  • 75 g gogosari rosii in otet
  • 10 g sare
  • Portii: 10
  • Timp de preparare: sub 60 minute
mod de preparare

Operatii pregatitoare

Painea alba se taie in 10 felii. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Gogosarii se curata, se spala si se taie diferite forme pentru decor. Sardelele se scurg de ulei.

Tehnica prepararii

Feliile de paine se prajesc in 50 g ulei. Ouale se pregatesc ochiuri cu restul de ulei cu sare. Ouale ochiuri se asaza pe feliile de paine, deasupra se pun sardele si un decor din gogosari rosii.

Prezentarea si servirea

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie. Se serveste cald.

  • O portie: 100 g
citeste si:

Aug 24, 2016 - Vacante

Oct 24, 2014 - Dulciuri

Oct 22, 2014 - Mancaruri cu carne

Aug 8, 2014 - Mancaruri cu carne

May 16, 2016 - Vacante

Aug 8, 2014 - Aperitive/Garnituri